Cykler med FOA sadelbetræk

Kommende arrangementer

Sæt X i din kalender allerede nu - Drop in løn Café - kompetenceudvikling - Arbejdsmiljøugen - Årsmøde

Drop in løn Café
Afdelingen holder åbent hus en gang om måneden, hvor vores lønteam sidder klar til at hjælpe jer med de sager I arbejder med. Kom forbi når du har brug for det eller har samlet lidt til bunke, så kigger vi på det sammen. I efteråret er det følgende datoer: 5. september, 3. oktober, 7. november og 5. december kl. 11-17. 

Triomøde om kompetenceudvikling
I samarbejde med den ’Opsøgende indsats for uddannelse og kompetenceudvikling’ og i anledningen af ordblindeugen inviterer vi den 26.9.24 til frokostmøde kl. 11-13. Vores tanke er at mødet er for TRIO eller lignende samarbejdsfora, og programmet vil omhandle, hvordan man kan igangsætte uddannelsesindsatser på arbejdspladsen – og særligt ift. at sikre den nødvendige understøttelse af ordblinde. Invitation og program følger i august, men book gerne jeres ledere allerede nu.

Arbejdsmiljøugen uge 43.
Vi fejrer selvfølgelig arbejdsmiljøugen og kommer rigtig gerne ud til jer, hvis I har lyst til at lave medlemsmøder eller lignende. Onsdag den 23.10 bliver der desuden, i regi af FH, en hel dag med markering af de mange vigtige arbejdsmiljøbudskaber.

Årsmøde 9.-11. oktober 2024.
Vi glæder os til at se mange af jer til det årlige årsmøde for FTR, TR og AMR. Vi er i fuld gang med planlægningen og inden længe bliver det muligt for jer at ansøge om en plads. Det bliver som altid tre travle dage, med masser af (forhåbentlig) brugbar viden, gode drøftelser på tværs af faggrupper, sektorer, arbejdspladser mv.