SPARK

Bliv del af netværk om høje følelsesmæssige krav i arbejdet


Arbejder du på socialområdet eller på dagtilbudsområdet, og oplever du krævende og følelsesmæssigt belastende situationer? Så er der hjælp at hente i SPARKs netværk.

Hvis du via dit arbejde dagligt befinder dig i krævende og følelsesmæssigt belastende situationer og relationer, der kan være svære at håndtere, så kan det psykiske arbejdsmiljø komme under pres. I den sammenhæng kan det være en hjælp at deltage i et SPARK netværk.

SPARK starter i foråret 2023 to nye gratis netværksforløb op, der har fokus på høje følelsesmæssige krav i arbejdet indenfor henholdsvis den udførende del af socialområdet samt indenfor dagtilbudsområdet.

Målgruppen for netværksforløbene er ledere, tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsvalgte i MED og hensigten er styrke samarbejdet i TRIO/MED og dele erfaringer om håndtering og forebyggelse.

Netværket mødes fire gange i 2023 og ledes af SPARKs konsulenter. Det er jeres egne erfaringer og viden, der sættes i spil på netværksmøderne.

 

NETVÆRKSFORLØB INDENFOR DEN UDFØRENDE DEL AF SOCIALOMRÅDET 26. APRIL 2023

INDHOLD: Netværksforløb med fokus på høje følelsesmæssige krav i arbejdet med mennesker indenfor den udførende del af socialområdet, fx på botilbudsområdet, døgninstitutioner eller som bostøtte indenfor handicapområdet, med hjemløse, mennesker med sindslidelse og/eller misbrug samt udsatte børn og unge. 

Tid og sted: Odense 26. april 2023. (Opstart)

Ansøgningsfrist: Ansøgningsfristen er 24. marts.

Tilmelding: Læs mere om alt det praktisk og tilmeld dig på sparkweb.dk

 

NETVÆRKSFORLØB INDENFOR DAGTILBUDSOMRÅDET PRIMO JUNI 2023

Indhold: Netværksforløb for dagtilbudsområdet om høje følelsesmæssige krav i arbejdet med mennesker.

Tid og sted:  København primo juni 2023. (Opstart)

Tilmelding: Læs mere og tilmeld dig fra uge 11 på Sparkweb.dk.