TV: Juletræsfest med sne

Det blev en kamp mod snevejret, da FOA Århus søndag d. 9. december afholdt den årlige juletræsfest, men de fleste nåede frem til festen med masser af musik og dans.

Juletræsfesten begyndte med masser af sne, og medlemmerne måtte arbejde lidt ekstra for at nå frem. Men indenfor ventede festen, og formand Kirsten Normann Andersen bød velkommen til de mange forventningsfulde børn.

Bagefter gik DUI´s nisser igang, og så var der dans og musik til glade julesange rundt om det store juletræ.

Arrangementet blev afholdt hos Aarhus Firmasport, og i alt havde godt 900 købt billet til arrangementet. På grund af sneen nåede kun omkring 700 frem til juletræsfesten, der har været fast tradition tilbage fra før FOA blev dannet i 1994 

Der var naturligvis også gaver og slikposer til børnene, og senere fik drillenissen Haps  børn og voksne op af stolene igen, og han var populær.  Haps havde blandt andet en klokke, som kun han kunne få til at ringe, og det blev der grinet meget af.

Nisserne fra DUI leg og virke sluttede festen af med mere dans, og kl. 13.00 blev lyset atter tændt. Festen var forbi, og så kunne de mange børn og voksne køre hjem i godt julehumør efter en god dag.