TV: SOSU-revy stor succes

Siden årsskiftet har elever på Social- og Sundhedsskolen i Århus arbejdet hårdt på at få SOSU-revyen på plads. Torsdag og fredag blev resultatet vist frem, og der var masser af ros og flotte ord til revyen.

Eleverne har arbejdet på manuskriptet siden nytår, og de har øvet mange gange siden sommer. Der har også været hjælp fra en ekstern instruktør, men de har lavet det meste af arbejdet selv, og det har været hårdt.

- Det er jo syv hårde måneder, og nu er det færdigt lige om lidt. Det bliver spændende, sagde Laura Enevoldsen, en af hovedkræfterne bag revyen.

Forestillingen varede godt en time, og efterfølgende var der masser af ros til revyen. Publikum havde haft en sjov oplevelse.  

- Jeg synes, det var rigtigt godt. Især den scene med manden i sengen, synes jeg var meget sigende. Det gav stof til eftertanke, sagde blandt andre Lone Rasmussen.

For eleverne var det hele overstået. Efter måneders arbejde og to forestillinger, var det tid til at evaluere, og der var tilfredshed med arbejdet.

- Jeg synes, at resultatet er blevet supergodt. Jeg havde ikke turdet håbe på noget lignende, så jeg er fuldt ud tilfreds, sagde Laura Enevoldsen.

Det er planen, at der også næste år skal laves en revy.