TV: Generalforsamling FOA Århus 2016

Årets generalforsamling havde fokus på fremtiden, og der blev blandt andet talt om nedskæringer og den nye velfærdsalliance.

De omkring 100 tilmeldte fik først et stykke smørrebrød med vand eller øl, inden næstformand Inge Jensen Pedersen bød velkommen til FOA Århus generalforsamling 2016.

Efterfølgende var der regnskabsaflæggelse, og den viste desværre, at FOA Århus havde et underskud på tre millioner kr. i 2015. Et underskud der primært skyldes, at afdelingen har meget sikre værdipapirer, der ikke gav det store afkast sidste år.

Formand Kirsten Normann Andersen aflagde mundtlig beretning, og hun kom efter gennemgangen af året ind på fagforeningens fremtidige aktiviteter, hvor især kampen mod de mange nedskæringer har fokus.

På grund af underskuddet havde bestyrelsen stillet forslag om en kontingentforhøjelse på 15 kr. pr. måned for erhvervsaktive medlemmer. Der har ikke været ændringer i kontingentet siden 2002, hvor kontingentet faktisk blev sat ned, men nu er det altså desværre nødvendigt med en mindre stigning, og forslaget blev vedtaget af generalforsamlingen.

Årets generalforsamling hos FOA Århus sluttede kl. 20.30