TV: FOA og familie i Fårup Sommerland

TV: FOA og familie i Fårup Sommerland

Der var sol, sommer og masser af hygge og sjov, da fem nordjyske FOA Afdelinger lørdag d. 14. juni inviterede medlemmerne i Fårup Sommerland.

Det var FOA-afdelingerne fra Frederikshavn, Thisted Morsø, Mariagerfjord, Brønderslev og Aalborg der inviterede, og det bragte mange generationer sammen. Flere af medlemmerne valgte nemlig at bruge dagen til fælles familiehygge.

- Forældre, bedsteforældre og børnebørn. Det giver noget rigtig godt, og det giver en god stemning, sagde blandt andet social- og sundhedsassistent Liselotte Jensen fra Aalborg.

Der var igen i år en konkurrence for at sætte fokus på det faglige, og medlemmerne skulle blandt andet svare på en række spørgsmål om afdelingerne, og så skulle der dystes i forskellige discipliner, hvor alle generationer kunne deltage.

- Det betyder rigtig meget. Det er i hvert fald det, som medlemmerne fortæller os, at det er rart at kunne tage hele familien med. Så man bruger dagen til en familieudflugt, og det er rart, at man som fagforening kan sætte det i gang, sagde FOA Aalborgs formand Kristian Gaardsøe.

De mange forlystelser blev selvfølgelig også afprøvet, og med 2000 solgte billetter var der FOA medlemmer med familie overalt.

En del af turen er naturligvis også maden, og den var der rigeligt af. I år havde afdelingerne fået Oasen til fuld rådighed, og det gav bedre plads til medlemmerne, da den store buffet med masser af kød, fisk, pasta og kartofler skulle spises.

Dagen fortsatte med sjov, hygge, skrig og masser af sol frem til kl. 19, hvor Fårup Sommerland lukkede.