TV: LO-formand på plejehjemsbesøg

Harald Børsting gav autografer og talte med handicappede, ældre og plejehjemspersonale da han i anledning af OK-kampagnen besøgte lokalcenter Møllestien.

LO´s nye kampagne ”Er du OK” bragte torsdag LO-formand Harald Børsting til Århus. Harald Børsting er et kendt ansigt, og han blev hurtigt passet op af en gruppe handikappede, der ville have en autograf.

Besøget fortsatte på Lokalcenter Møllestien, hvor Harald Børsting mødtes med repræsentanter fra FOA Århus samt medarbejdere fra Møllestien.

Kampagnen er lavet, fordi blandt andet 72 pct. af de danske lønmodtagere tror, at Folketinget har vedtaget en mindsteløn, og LO håber, at kampagnen gør folk klogere øger opbakningen til de fagforeninger, der indgår og sikrer overenskomsterne.

Kaffemødet tog godt en time og så var det tid til en rundvisning, og her mødte LO formanden flere beboere til en hyggelig snak.

Besøget sluttede efter knap to timer, og selv om LO lige nu kæmper for danskernes opbakning , så er Harald Børsting optimistisk i forhold til fremtiden. 

- Jeg mener, at det er afgørende for os, at vi også i et 10-års perspektiv har grundpillerne i vores velfærdssamfund samtidig med, at vi får mange flere i beskæftigelse. Det håber jeg, sagde Harald Børsting.

Læs mere om kampagnen på erduok.dk