Få rabat på Marselisløbet

FOA Århus medlemmer kan få 75 kr. af deltagergebyret refunderet, hvis de deltager i Marselisløbet. Der er løb og gang søndag d. 1. september og cykelløb lørdag d. 31. august.

Gebyret afhænger blandt andet af tilmeldingstidspunktet, men deltagere skal betale 150 kr. hvis de vil løbe eller gå og tilmelder sig før 5. august. Derefter stiger prisen, ligesom det er noget dyrere at cykle, og her afhænger prisen også af distancen.

Interesserede medlemmer skal selv tilmelde sig Marselisløbet og kan så få 75 kr. igen, hvis de henvender sig i FOA Århus og viser en kvittering.

Fagforeningen sørger for hygge og forplejning i forbindelse med løb og gang d. 1. september. Det sker i et fælles telt sammen med LO og FTF, hvor der er pølser, øl og vand efter løbet.

FOA Århus medlemmer kan få en lækker T-shirt, hvis de deltager i Marselisløbet. De skal så senest d. 9. august sende en mail til lohk@foa.dk og oplyse T-shirts-størrelse, navn og cpr.nr.

Om søndagen før løb og gang kan deltagerne afhente T-shirts i det fælles telt, og her kan deltagerne i lørdagens cykelløb også hente deres, inden dette løb starter.

Med løbsnummeret følger en fribillet til en valgfri FED FREDAG koncert i Tivoli Friheden.

Spørgsmål om arrangementet til Lotte Holbech Knudsen på tlf. 8936 6666.