Mange deltager i julekalenderkonkurrence

Indtil nu har omkring 1.100 FOA Århus-medlemmer hver dag deltaget i afdelingens store julekalenderkonkurrence, som foregår på afdelingens hjemmeside www.foa-aarhus.dk

Her kan medlemmerne hver dag frem til jul klikke på en låge og læse dagens spørgsmål, som de kan finde svaret på, hvis de leder på hjemmesiden.

Blandt de rigtige svar trækker FOA Århus dagligt lod om en præmie, der er omkring 200 kr. værd. Efter jul trækker afdelingen så lod om den store gevinst, og lodtrækningen sker blandt de, der har svaret rigtigt på alle julekalenderens 24 spørgsmål. Her er præmien en iPad.

Hvert spørgsmål skal besvares på dagen, så konkurrencedeltagerne skal altså besvare et spørgsmål hver dag, hvis de vil deltage i lodtrækningen om den store gevinst. Derfor får alle medlemmer hver dag en mail, der minder dem om konkurrencen og dagens spørgsmål, hvis FOA Århus har deres mailadresse, og de ikke framelder sig denne service.
Skulle nogen alligevel misse en låge, må de trøste sig med, at de stadig har muligheder for at vinde de mange gode daglige præmier.

Julekalenderkonkurrencen ligger på denne underside http://www.foa.dk/Afdelinger/FOA-Aarhus/julekalender.