Nytårskur for TR og AMR

Tirsdag aften d. 7. januar blev den årlige nytårskur for tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter afholdt, og det var en aften med både faglig snak, teater om social dumping og naturligvis god mad.

nytaarskur2014

Godt 120 tillidsvalgte havde taget imod tilbuddet om god mad og faglig snak på Centralværkstedet i Århus, og de ankom omkring kl. 17.30 til et glas mousserende vin og en kort velkomst ved formand Kirsten Normann Andersen.

De mange tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter får ingen løn for deres arbejde som tillidsvalgte, og nytårskuren er afdelingens tak for deres store indsats i løbet af året.

Derfor fik de en god tre retters menu med vin, kaffe og sødt, men der var også en faglig snak om afdelingens fremtid og diskussion om vigtige aktuelle emner.

Blandt andet viste Rejsescenen et lille teaterstykke om emnet ”social dumping” og konsekvenserne af det, og det gav efterfølgende en god debat.

Omkring kl. 22.30 var nytårskuren slut, og så kunne alle gæsterne gå hjem mætte, glade og med mod på de mange udfordringer i 2014.