TV: Demonstration for værdighed til alle

Omkring 200 borgere mødte op for at demonstrere mod de mange velfærdsforringelser, der er gennemført over de sidste mange år, og alle ønskede, at der snart sker forandringer.

Det var koldt, og solen var næsten gået ned, da 200 borgere torsdag d. 5 februar mødte op på Rådhuspladsen for at vise deres utilfredshed med de mange reformer og velfærdsforringelser, der er sket over de sidste mange år.

Demonstrationen var arrangeret af Folkebevægelsen for Social Retfærdighed, og der var inviteret talere fra blandt andet Landsforeningen Lediges Vilkår, BUPL Østjylland og fra FOA Århus formand Kirsten Normann Andersen, der talte om flere emner som socialpolitik, udlændingepolitik og arbejdsmarkedspolitik.

- Jeg tror, at de syge gerne vil være raske, og at de arbejdsløse gerne vil have et arbejde. Men der er ikke noget arbejde til den arbejdsløse, og den syge kan ikke bare blive hurtig rask. Men vi behandler folk som, at det lidt er deres egen skyld, og at de kan presses i arbejde, hvis vi bare tager pengene fra dem, sagde Kirsten Normann Andersen blandt andet.

Demonstration varede kun godt en time, og kl. 17.30 sluttede var det overstået. Der var solen gået ned, og budskabet var leveret.