TV: Fri leg og masser af sjov

TV: Fri leg og masser af sjov

Årets Lege- og aktivitetsdag i Skanseparken var igen en succes med underholdning, mad og drikke, og der var masser af børn med voksne, der tog imod det gratis tilbud fra pædagogmedhjælpernes fagklub.

Kl. var 9.00 tidlig torsdag morgen d. 2. juni, da Fagklubben for pædagogiske assistenter og pædagogmedhjælpere afholdt den årlige lege- og aktivitetsdag, og der var allerede et pænt besøg fra morgenstunden.

Social- og sundhedsskolen havde også i år et hold elever fra pædagogisk assistent uddannelsen til at lave aktiviteter, og dem var der mange af. Udover de faste aktiviteter som hoppeborg og Cirkus Big, så havde pædagogisk assistent-eleverne blandt andet lavet en sanserute, hvor børnene eksempelvis kunne lugte til forskellige ting som kakao og vanilje.

Det overordnede formål er at vise, hvad pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter også kan bidrage med, nemlig masser af sjove ting, der ikke nødvendigvis skal planlægges.

Dagen sluttede kl. 12 efter litervis af vand, popcorn og masser af pandekager, og det var en flok glade børn og voksne, der sagde tak for en god dag.