FOA Klubben: Niels Krøjgaard

FOA Klubben invitere til en forrygende aften med spisning og foredrag af Niels Krøjgaard

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Scandic The Reef
Tordenskjoldsgade 14
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af FOA Klubben (ledsager kan tilkøbes)
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af FOA Klubben

Nu kan du komme til et spændende SHOW inkl. spisning med Niels Krøjgaard.

Hvordan og hvorfor bliver vi snydt?
I disse tider eksploderer svindel på nettet. Kryptovaluta. Romance scams. Svindlerne vil have dine penge, og de lykkedes desværre i langt højere grad end det altid fremgår. Men hvorfor er vi så nemme at narre, og kan alle blive snydt?

I foredraget vil Niels Krøjgaard gå på opdagelse i den menneskelige hjerne for at vise, hvor nemt vi alle kan blive snydt. Du får også indsigt i forskellige svindelmetoder, så du i fremtiden kan genkende dem og undgå dem. Og så vil han skabe forståelse for, hvorfor det er så svært for ofrene at komme ud af kløerne på svindlerne.

FOREDRAG MED NIELS KRØJGAARD INKL. SPISNING

TIRSDAG DEN 12. NOVEMBER 2024 KL. 18:00 - ca. 20:30

Der er ankomst og indtjekning i restauranten kl. 17.30. Spisning starter kl. 18:00.

Der serveres en varm ret inkl. en genstand (øl, vand eller vin) i Calypso kl. 18.00. Efter maden skal vi være klar i lokale til showstart kl. 19.00. Der vil være kaffe/te samt lidt sødt til ganen, som man kan tage med ind til forestillingen. Der vil også være mulighed for at købe ekstra øl/vand/vin, hvis det ønskes. 

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af FOA Klubben. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kr. 350,- pr. person inkl. foredrag og spisning. 

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170. Prisen for ledsager(e) betales enten kontant i FOA afdelingen eller via MobilePay på nummer: 72160.

​Link til tilmelding

https://tilmeldmig.dk/?9999241409

Har du problemer med linket, kan du også ringe på telefon 46971170.