FOA Klubben: Størst med Peter Ingemann

FOA Klubben inviterer nu til et spændende foredrag med Peter Ingemann, kendt fra TV2.

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Frederikshavn Gymnasium
Kærvej 1
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af FOA Klubben (ledsager kan tilkøbes)
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af FOA Klubben

Tilmeld dig via linket her

Nu kan du komme til et spændende FOREDRAG med "Peter Ingemann" kendt fra bl.a. TV2´s populære programserie "Størst". Arrangementet afholdes i samarbejde med Frederikshavn Teaterforening. 

STØRST MED PETER INGEMANN

ONSDAG DEN 2. OKTOBER 2024 KL. 18:30 - Bemærk at indtjekning og udlevering af billetter sker fra kl. 18:00, hvor FOA er tilstede på Frederikshavn Gymnasium.

Om foredraget:
Jeg bor i en lille by – i et lille land, og her er vi vant til, at småt – det er nok godt, men jeg har altid drømt om at komme ud at se og opleve noget af det mest storslåede, som verden har at byde på. Alt det, der begejstrer og imponerer os. Alt det der er størst…

Sådan lyder ordene fra Peter Ingemann i introduktionen til Størst – TV2’s populære serie af rejseprogrammer, der netop har bragt Peter Ingemann og de mange seere af serien vidt omkring i hele verden til de største og mest fascinerende steder og ting…

Selve programserien Størst gik allerede fra starten sin sejrsgang på skærmen med flotte seertal og har efterfølgende modtaget nogle af de højeste karakterer for en livsstilsprogramserie nogensinde.

I foredraget Størst tager Peter Ingemann publikum med på en fantastisk rejse igennem hele Størst-programserien. Publikum kommer med bag kulisserne på serien og får fortalt nogle af hemmelighederne bag succesen af Størst og ikke mindst de mange sjove sidehistorier, der ikke er kommet med i de endelige programmer.

Varighed: ca. 2 timer i alt. 

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af FOA Klubben. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kr. 190,- pr. person.

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170. Prisen for ledsager(e) betales enten kontant i FOA Frederikshavn eller via MobilePay på nummer: 72160.

​Link til tilmelding
:

https://tilmeldmig.dk/?9999241418

Har du problemer med linket eller ønsker du at tilmelde ledsager, kan FOA Frederikshavn kontaktes på telefon 46971170.