FOA Klubben: Peter Q. Geisling

FOA Klubben inviterer nu til et spændende foredrag med TV lægen Peter Q. Geisling

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: Scandic The Reef
Tordenskjoldsgade 14
9900 Frederikshavn
Målgruppe: Medlemmer af FOA Klubben (ledsager kan tilkøbes)
Pris: Gratis

Dette arrangement kræver medlemskab af FOA Klubben

Tilmeld dig via linket her

Nu kan du komme til et spændende FOREDRAG med TV lægen Peter Q. Geisling. Arrangementet afholdes i samarbejde med Frederikshavn Teaterforening. 

FOREDRAG MED PETER Q. GEISLING

TIRSDAG DEN 28. JANUAR 2025 KL. 18:30 - Bemærk at indtjekning og udlevering af billetter sker fra kl. 18:00, hvor FOA er tilstede på Scandic The Reef. 

Om foredraget:
Med en masse sjove og tankevækkende historier fra Lægens Bord, Ha’ det Godt og Diagnose Søges får humoren en helt naturlig plads i mine indlæg. Tv-programmer genudsendes, men det gør dit liv ikke. 

Peter Qvortrup Geisling lægger i dette foredrag vægt på, at det er vigtigt, at stoppe op og give sit liv et serviceeftersyn. Få gjort de ting, du har på din to-do liste og udlev dine drømme.

Pris
Arrangementet er gratis for medlemmer af FOA Klubben. Ønsker du at invitere én eller flere ledsagere med, er der mulighed for det. Ledsagerprisen er kr. 110,- pr. person.

Bemærk dog, at ledsagere IKKE kan tilmeldes online. Ønsker du at tilmelde ledsager kan du kontakte FOA Frederikshavn på tlf. 46971170. Prisen for ledsager(e) betales enten kontant i FOA Frederikshavn eller via MobilePay på nummer: 72160.

​Link til tilmelding
:

https://tilmeldmig.dk/?9999251400

Har du problemer med linket eller ønsker du at tilmelde ledsager, kan FOA Frederikshavn kontaktes på telefon 46971170.