Fyraftensarrangement om mad og madspild - 31. maj

Man er også velkommen til at tage en kollega med - også selvom vedkommende ikke er medlem af KLS (til en pris af kr. 75)

Info om arrangementet

Tid: til
Sted: FOA-huset i Valby, Vilhelm Thomsens Allé 9 - Mødesalen i kælderen
Målgruppe: KLS-medlemmer som arbejder med mad - og andre medlemmer, som har interesse i emnet om mad og madspild
Tilmeldingsfrist: 15. maj, kl. 12 (hvis du tager en kollega med, så husk også at opgiv navnet på denne - i kommentar-feltet på tilmeldingsformularen) Tilmeld dig her

Spændende emne om madspild og skrald/skræller

Kom og se og høre om hvordan skræller ændres til velsmagende delikatesser.


Michael Folman Jensen der har skrevet bogen: "SKRÆL ER IKKE SKRALD".

Allerede inden vi begynder at lave mad, er store dele af primært frugt og grønt endt i skraldepanden i form af skræller, stokke, skrog m.m. hvordan kan det vi fra starten opfatter som affald, nemt og enkelt kan forvandles til de lækreste retter.

Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsinskræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade.