Medlemsundersøgelsen 2021

Kære alle

I februar i år har der været foretaget en medlemsundersøgelse, som en del af jer medlemmer deltog i - og mange tak for det.

En del af jer har skrevet, at I vil ønske, at vi som fagforening er mere synlige ude på jeres arbejdspladser og kommer på besøg 1- 2 gange om året. Det vil vi også meget gerne men af forskellige årsager er det ikke muligt.

Vi har desværre langt flere arbejdspladser og kommuner uden en TR-dækning end med en TR-dækning. Og det er især via vores TR, at vi som fagforening har adgang til jeres arbejdspladser enten via dem eller sammen med dem.

Som fagforening har vi ikke lov til blot at komme forbi og holde møder med jer i jeres arbejdes tid. Det er noget som vi skal have tilladelse til og aftale med arbejdsgiverne forinden.

Vi har løbende gennem årene arrangeret forskellige fyraftensmøder fra ca. kl.16.00-19.00 - for at kunne give jer svar på div. spørgsmål, der kan være relevante for jer at have styr på. Til tider har disse tilbud om møder være en succes og andre gange møder der ingen eller kun meget få op.

Ligeledes har vi løbende skrevet artikler i nyhedsbrevet om forskellige emner,  såsom den nye ferieaftale og hvordan jeres ferie med den i fremtiden skal forstås m.v.

Vi vil som noget nyt forsøge at holde nogle af disse møder virtuelt, og de første to møder er allerede planlagte her i maj måned.

Det ene møde er for jer, der modtager jeres lønsedler via KMD, og det andet er for jer, der modtager jeres lønsedler via Silkeborg lønsystemet.

På disse møder vil jeg komme ind på, hvordan I skal forstå jeres lønseddel, og de oplysninger man kan aflæse i dem også i forhold til forståelse af ferieregnskabet m.v.

Jeg håber på, at rigtig mange af jer har valgt at tilmelde jer et af disse to virtuelle møder.

Ellers kan man nå det endnu!

 

Mødet i forhold til KMD lønsedler er 9. maj - tilmelding her

 

Mødet i forhold til Silkeborg lønsedler er 16. maj - tilmelding her

  

Ses vi der?