Sådan kontakter du bedst din formand

Kære alle

Det er snart et års tid siden, at jeg satte mig i formandsstolen her i KLS. Og jeg er ved at være landet i opgaven med at finde ud af, hvilke møder der skal prioriteres og deltages i m.v. - nu hvor jeg er alene som valgt i afdelingen, udover bestyrelsen.

Min hverdag er derfor ofte optaget af forskellige møder dagen lang, og jeg har som udgangspunkt altid min mobil på lydløs, så den ikke ringer og forstyrrer unødigt under et møde.

Jeg oplever dog, at mange vælger at ringe direkte til mig på min mobil eller skrive til mig på min mail dagligt, med alle mulige former for spørgsmål og henvendelser -  og det kan jeg desværre ikke nå at sagsbehandle så hurtigt, som jeg ønsker.

Jeg får over 100 mails i gennemsnit hver dag, om alt muligt. Det kan tage sin tid, før jeg når dem alle igennem, da jeg samtidigt har mange møder med meget mødemateriale der også skal behandles, læses op på og efterbehandles, når mødet er ovre.

Jeg vil derfor igen henstille til, at medmindre vi i forvejen har en kommunikation om en allerede eksisterende sag, at I i stedet skriver ind til KLS@FOA.dk eller ringer ind til 46971500 i vores telefonåbningstider og forklarer, hvad I ønsker hjælp til, fremfor at I ringer / skriver direkte til mig.

Dels er der andre dygtige medarbejdere i KLS, der kan hjælpe, og dels vil I som medlemmer i mange tilfælde få en hurtigere tilbagemelding på denne måde.

I må også meget gerne gøre brug af jeres digitale postkasse, når I skriver ind til os om en sag, I ønsker hjælp til. Særligt hvis I har behov for at sende os noget med personfølsommes oplysninger i, eks. jeres fulde cpr.nr.

Som medlem kan I ved at følge dette link komme til jeres digitale postkasse under Mit FOA.

din digitale postkasse - tryk på dette link:

https://sso.foa.dk/OcesAuthPage/authenticate/Foa/NemidLogin.aspx

 

Mimi Bargejani

Formand