Nyt fra din formand

Kære alle

Jeg håber I har haft en god sommerferie - måske er I stadig i gang med at afholde den.

Tiden går og lige om lidt er efteråret på vej………….også selv om det her i begyndelsen af august allerede føles som efterår med regn, blæst og storm visse steder.

En af vores faglige medarbejder, Pia har fået nyt arbejde og fratræder derved sin stilling til udgangen af august måned. De af jer der evt. har en ikke-afsluttet sag med Pia, vil få en anden sagsbehandler.

Da vi endnu ikke har fundet en ny kollega til erstatning for Pia, har jeg været nødt til at ændre på vores telefon åbningstider – så der vil være lukket for telefonerne hver tirsdag og torsdag året ud.

I kan dog som medlemmer altid skrive til os enten på vores funktionspostkasse KLS@FOA.DK eller via jeres digitale post under jeres medlemskab af FOA

Kun for medlemmer: skriv til KLS gennem din digitale postkasse:
https://sso.foa.dk/OcesAuthPage/authenticate/Foa/NemidLogin.aspx

Her tjekker vi dagligt mandag til fredag de beskeder der kommer til os i postkassen.

Selvom 1. april 2024 kan virke langt ud i fremtiden, så skal vi allerede nu så småt i gang med at se på OK 24 fornyelser. Her har vi brug for, at I som medlemmer husker at sende jeres ønsker og krav ind til næste OK forhandling – der ligger skema til brug og inspiration for dette, HER på vores hjemmeside. 

Jeg håber inden længe at modtage mange gode bud på, hvad disse ønsker og krav kan omhandle - fra rigtig mange af jer.

Den 1. september skal vi i FOA afvikle vores 1. dags strukturkongres i Odense. Det bliver spændende at se, om vi i fremtiden også vil bestå af 4 forskellige sektorer, eller om der bliver besluttet helt nye måder at tænke faggrupper, sektor og faglighed på i fremtidens FOA.

Nyd de sidste dage med mange lyse timer, før vi går ind i et efterår, der bliver travlt med både en strukturkongres og en ordinær kongres senere på året.


Mimi Bargejani

Formand