Festlig "Dagplejens dag" i Lemvig

Dagplejens dag arrangeres af FOA. Formålet er bl.a. at synliggøre dagplejen

Tillidsrepræsentant Jeanette Knak fortæller, at legestuegruppe i Lemvig delte Dagplejens dag op i 2 dage.

Dag 1 blev der lavet hatte og bæredygtigt mad samt sunget sangen fra det fine inspirationshæfte, som en gruppe dagplejere fra Pædagogisk sektorbestyrelse i FOA Midt- og Vestjylland havde lavet - det var et mega flot og godt arbejde de havde lavet.

Dag 2. var selve Dagplejens dag. Dagplejerne havde pyntet barnevogne med bøgegrene, klistermærker, flag, grønne affaldsposer til skral vi samlede op på turen. 

1. stop var ved Lemvig plejehjem, hvor alle dagplejere i Lemvig centrum deltog. Der blev sunget forskellige gamle børnesange, som de ældre også kendte og sang med på. 

Næste stop var ved Musikskolen, hvor vi sang og dansede. Borgemesteren kom også forbi med hans fine borgmesterkæde på, og holdte en flot tale til os.

Vores leder/souchef/pædagoger samt vores kontor/blæksprutte Birthe, kom med boller, juice, rosiner og sæbebobler til os. 

Vi sluttede af med at så blomster i blomsterkummerne på plejehjemmet.

Derefter gik turen hjem med ostegratinerede kyllingebidder med ærtecreme. 

Der var mange forskellige arrangementer rundt om i Lemvig Kommune med optog i alle lokalsamfund Ramme/Lomborg, Nissum/Gudum, Bækmarksbro og scooterræs i Harboøre.

 

Hvis du har en historie og billeder fra Dagplejens Dag i dit område, er du velkommen til at sende dem til os på midt-vestjylland@foa.dk