Organisér de kolleger der ikke er medlem

FOA Aalborgs formand Kristian Gaardsøe opfordrer alle til at organisere sig i FOA. Noget af det vi er særligt gode til er, at hjælpe medlemmerne når det gælder spørgsmål om løn, ferie og uddannelse. Han understreger, at det i øvrigt ikke koster ekstra, hvis man som medlem skal have hjælp!

Til gengæld kan det være dyrt, hvis man ikke er medlem og må hyre en advokat til opgaver, som FOA ellers varetager. Derfor opfordrer Kristian alle nuværende medlemmer til at gøre en indsats for at få alle i klassen eller på arbejdspladsen organiseret i FOA.

Hvad gør jeg?
Konkurrencen går kort ud på at opfordre andre kolleger til at organisere sig. Opfordrer man med succes én kollega til at melde sig ind får arbejdspladsen eller klassen et lod i præmiepuljen. Hver gang et nyt medlem melder sig ind på opfordring øges præmiepuljen med 300 kroner. Til oktober bortlodder FOA Aalborg det samlede beløb til én klasse eller arbejdsplads. Begynd allerede i dag og og forøg chancen for at vinde hele puljen!

Når din kollega har meldt sig ind på din opfordring - tilmelder du din arbejdsplads her: Deltag i konkurrencen
Vinderen vil få direkte besked efter 1. oktober 2013

Hvad kan arbejdspladsen vinde?
Præmiesummen kan bruges på et fælles arbejdspladsarrangement eller klassearrangement og de organiserede medlemmer er med til at beslutte, hvad der passer bedst det enkelte sted.

Arbejdspladser med fuld organisering får automatisk lodder i præmiepuljen.

FOA Aalborg ønsker god sommer til alle!

Kristian Gaardsøe, formand