Du og dine kolleger kan få støtte under evt. konflikt, når I blot er meldt ind senest 1. janaur 2015.

Modtag penge under konflikt

FOA har lavet et morsomt spot om konfliktunderstøttelse. Spred det gerne på de sociale medier, og hjælp samtidig de kolleger som endnu ikke er blevet medlem.

I det morsomme spot lyder replikken en smule hånende: "Kan du sige: Undskyld chef!" Her sætter FOA fokus på, at OK15-forhandlingerne let kan ende med konflikt. Er du omfattet af FOAs overenskomster eller arbejder du indenfor FOAs områder, skal være medlem senest 1. januar 2015, hvis de skal have støtte under en konflikt.

Dog kan personer, der først bliver ansat efter 1. januar, selvfølgelig godt få konfliktunderstøttelse, selvom de også først bliver medlemmer efter 1. januar.

Det som gør de kommende overenskomstforhandlinger udfordrende er, at arbejdsgiverne kræver blandt andet mere fleksible arbejdstidsregler. Det er ikke et drømmescenarie for FOA-medlemmer som synes, at de eksisterende arbejdstidsregler er rigeligt fleksible.

Ender diskussionen om fleksibilitet i en uenighed, kan det føre til både strejke og lockout. Derfor kan du være med til at hjælpe ikke-medlemmer, hvis du spreder spottet på de sociale medier.

Du kan finde spottet her:

Har dine kolleger husket at melde sig ind?