Med FOA i cirkus
Flere nød medbragt mad inden forestillingen startede.

Varm aften med FOA i cirkus

En varm sommeraften i juli var rigtig mange glade medlemmer mødt op til et af FOA Aalborgs populære familiearrangementer. Ikke mindre end 998 FOA-medlemmer havde købt billet til FOAs cirkusarrangement, der længe havde været udsolgt.

Denne aften var der flere fra FOA Aalborgs bestyrelse repræsenteret og inden forestillingen delte Bente Norup, Anne-Mette Christensen, Jytte Christensen og Pia Mehlbye slik ud til børnene. Flere FOA-medlemmer var mødt op tidligt, så de kunne nyde den medbragte mad på plænen ved cirkusteltet. De fleste medlemmer havde hele familien med og selvom der var meget varmt i teltet, er tilbagemeldingen, at alle havde en rigtig god aften.

Med FOA i cirkus

Der var slik til børnene.

Cirkusbørn duperede
I cirkusteltet bød sektorformand Jytte Christensen velkommen til alle FOA-medlemmer med familie og ønskede god sommer til alle. Alle artister i manegen virkede oplagte og derudover var der imponerede numre med elefanter, heste og køer. Et par cirkusbørn gik moonwalk og lavede betagende krumspring på trampolinen. Ja, selv i en tidlig alder kan de yngste artister dupere publikum. Cirkus Dannebrog havde en perlerække af numre med luftakrobater, jonglører og selvfølgelig en klovn – ja, der var noget for enhver smag.

Også cirkus i 2015
Jytte Christensen var selv meget imponeret over forestillingen og fortæller, at FOAs medlemmer kan glæde sig til 2015, hvor FOA Aalborg har planlagt en ny forestilling. Billetter til næste års cirkusforestilling kan bestilles og købes fra april 2015. FOA opfordrer dig i øvrigt til at tjekke FOA Aalborgs aktiviteter på nettet. FOAs medlemsarrangementer finder du fremover KUN på nettet, så hold øje med www.foa.dk/aalborg eller tjek det elektroniske nyhedsbrev, der afløser bladet fra 2015.