FOA besøgte Lollandshus.
Plejehjemmet Lollandshus: Marianne Dyhr Søndergaard, social- og sundhedshjælper - Lene Krabbe Dahl (S) valgt til Aalborg byråd og medlem af Ældre- og Handicapudvalget - Pia Pedersen, næstformand i FOA Aalborg og Anne-Marie Schiemann, aktivitetsmedarbejder.

Anerkendelse til de ansatte tak

FOA Aalborg besøgte i dag Lollandshus for at sige tak for den store faglige indsats de yder. Der var anerkendende ord fra lederen som sagde: ”Det er begyndt at gå rigtig godt, og det er ene og alene medarbejdernes fortjeneste”.

I FOA er det dejligt at høre, at de ansatte bliver anerkendt for deres indsats, da anerkendelse bekræfter de ansatte i, at de bidrager værdifuldt til arbejdspladsen. Derfor har FOA bl.a. lavet en film for at vise den store forskel de gør for store som små:

Se og del filmen 

For få bliver tilstrækkeligt anerkendt
Kun 17 procent af FOAs medlemmer oplever, at deres fag og job bliver tilstrækkeligt anerkendt af andre grupper i samfundet. Det viste en medlemsundersøgelse fra LO tidligere på året. Og den situation er ikke holdbar, men det vil FOA gerne ændre på.

På plejehjemmet mødte vi ikke mange ansatte, men dem vi mødte var glade for, at FOA var mødt op for at sige tak for deres arbejdsindsats. ”Med få til at klare de mange opgaver, så er det ekstra vigtig at sige tak for indsatsen og anerkende deres faglighed ”, siger Pia Pedersen, næstformand i FOA Aalborg.

Også Lene Krabbe Dahl (S) som sidder i Ældre- og Handicapudvalget ønskede at sige tak til de ansatte – ”I gør en kanon indsats og uden jer går det bare ikke, det ved vi godt.”

Der var ingen tvivl - de ansatte gør alt det de kan for at få opgaverne løst, "men er der sygdom her på plejehjemmet, så vælter korthuset for os”, sagde Marianne Dyhr Søndergaard, som er social- og sundhedshjælper på Lollandshus.

FOA besøger i denne uge rigtig mange arbejdspladser - Plejehjemmet Lollandshus er blot et af mange steder, hvor der bliver sat fokus på den faglige forskel som FOA medlemmer gør.

FOA og lokalpolitikere vil anerkende faglighed