Tænk på mig næste gang du skal ansætte

Er du ledig og vil du stå frisk i erindringen for en kommende arbejdsgiver, så kig her.

Er du ledig eller skulle du blive ledig, vil du fremover få tilbudt postkort som fortæller en potentiel arbejdsgiver, at du er klar til at komme i arbejde igen.  

Kortet er et tilbud til ledige medlemmer, og ønsker du at benytte dem, vil du automatisk få postkortene udleveret til CV-møder eller personlige samtaler i a-kassen.

Portoen er betalt
Målet med kortene er, at gøre opmærksomme på, at du er klar til at tage et job hos den arbejdsgiver, som du henvender dig til. Kortene er et lokalt initiativ for at hjælpe FOA Aalborgs ledige. Postkortene kan benyttes frem til 1. juli 2015 og FOA Aalborg har frankeret kortene på forhånd.
Postkortene er tænkt som et frivilligt tilbud, og vi håber selvfølgelig, at de kan gøre en forskel og få nogle FOA-medlemmer tilbage på arbejdsmarkedet!

Hent et opslag af postkortene her på siden.

Finder du et postkort på din arbejdsplads
Vi håber, at arbejdspladserne vil tage positivt imod postkortene fra FOA Aalborgs ledige medlemmer. Er du selv i arbejde og finder du et postkort, som ikke har nået din leder eller den person som er ansvarlig for ansættelser, så må du meget gerne bringe det videre til rette vedkommende.

Har du spørgsmål til postkortene kontakt Kim Jacobsen, kasserer & arbejdsmarkedspolitisk ansvarlig eller konsulent Jesper Nielsen.