TV: Tillidsvalgte på kommunikationskursus

TV: Tillidsvalgte på kommunikationskursus

50 tillidsvalgte tog tre dage på efteruddannelse i blandt andet kommunikation, og det er en god idé mener både de valgte og FOA Aalborg. Der er nemlig ofte dagligt brug for god kommunikation i hverdagen.

De mange tillidsvalgte mødtes onsdag aften, hvor de begyndte med et oplæg fra politisk debattør, Jens Jonatan Steen, der fortalte om kravene til fremtidens fagbevægelse og hvilke kompetencer, der skal til for at opfylde kravene.

Torsdag formiddag var der blandt andet besøg og oplæg fra socialdemokraten Rasmus Prehn, der fortalte om både sin bog "Frihed til fællesskab" og sine politiske holdninger.

Resten af kurset var primært fokuseret på god kommunikation, og det er vigtigt af flere årsager, mener formand Kristian Gaardsøe.

- Det er meget vigtigt, og vi kan se, at det er blevet endnu mere vigtigt, fordi det er medierne, der styrer den kommunikation, der er ude i verden. Derfor mener vi, at det både er rigtigt og på det rigtige tidspunkt, at vi får dækket det behov for de tillidsvalgte, sagde Kristian Gaardsøe.

FOA Aalborg har flere år haft en klar strategi om mere uddannelse af tillidsvalgte, så de er i stand til at forhandle på højt niveau, og afdelingen forventer en gevinst både nu og i fremtiden.

Kurset sluttede fredag med et oplæg om mulighederne for at synliggøre fællestillidsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter overfor ledere og kollegaer.