Glas med champagne
FOA Aalborg håber, at de tillidsvalgte får god mulighed for at fortælle politikerne om forholdene på FOA-arbejdspladserne.
Foto: Colourbox

FOA Aalborg holder nytårskure for tillidsvalgte og politikere

Afdelingsbestyrelsen har inden jul besluttet at holde nytårskure i januar 2017. Nytårskurene holdes for at sige tak til de tillidsvalgte og for at sætte fokus på de politiske indsatsområder, som presser sig på i det kommende år. Derfor vil FOA Aalborg ikke blot takke tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter, men også invitere politikere i kommuner og region. Invitation af politikere hænger sammen med, at 2017 bliver et valgår for kommuner og region, og derfor håber FOA Aalborg, at de tillidsvalgte får god mulighed for at fortælle politikerne om forholdene på FOA-arbejdspladserne.

Lyttemøde med spisning
De tillidsvalgte vil få en personlig indbydelse via e-mail, så de kan deltage i ét af de fem arrangementer som FOA Aalborg har planlagt. Udover tillidsvalgte i kommunerne deltager tillidsvalgte i regionen og de holder møde i Aalborg.

I år har FOA Aalborg inviteret lokale politikere med til spisning og et såkaldt lyttemøde, hvor det er FOAs tillidsvalgte som skal på banen. Med det initiativ håber vi, at der bliver grobund for at løse nogle af de fremtidige udfordringer, som i høj grad har og får betydning for FOAs medlemmer,” understreger formand Kristian Gaardsøe.

Alle i FOA Aalborgs bestyrelse glæder sig meget til at se tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og politikere til alle nytårskurene som holdes på følgende dage:

 

Kontakt FOA, hvis du IKKE har modtaget en invitation?
Er du tillidsvalgt og har du IKKE modtaget en personlig invitation, så kan det skyldes, at du endnu ikke er registreret korrekt i vores medlemssystem. Derfor bedes du straks kontakte FOA Aalborg, så du kan blive registreret korrekt.