TV: Fårup Sommerland, hygge og sol i en turbulent tid

Der var som sædvanligt masser af sjov og underholdning, da fem nordjyske FOA afdelinger inviterede medlemmerne i Fårup Sommerland, men selvom det var en dag med masser af hygge og sjov, så var det også en anledning til at markere, at det er en turbulent periode.

​Fårup Sommerland åbnede i år ekstraordinært portene for FOA-medlemmerne en time før andre gæster, og allerede fra kl. 9 begyndte de mange familier at komme, og de sjoveste forlystelser åbnede allerede kl. 930

Mange kiggede forbi hos FOA, hvor der blandt andet var konkurrencer med masser af aktiviteter, og det gav også afdelingerne mulighed for at tale med medlemmerne.

- Det at komme herop og lige få sig en afslappende dag med familie og venner er godt, men derfor kan vi jo også godt bruge dagen på at fortælle lidt om det, der ikke er så godt, sagde FOA Aalborgs formand Kristian Gaardsøe med henvisning til de mange sager, der desværre fylder mere og mere.

De mange forlystelser blev flittigt benyttet, og omkring frokosttid var der igen samling. De fleste havde nemlig købt frokost-buffet, der bestod af masser af kød, fisk og tilbehør.

Fårup Sommerland lukkede kl. 18.00, og det gode vejr holdt hele dagen.