Kvinde med smartphone i hånden
I FOA Nordjylland åbner mere end 60 procent af alle medlemmer nyhedsbrevet via mobilen.
Foto: Colourbox

85 procent af FOAs medlemmer er på Facebook

De kvindelige FOA-medlemmer er i høj grad på Facebook men er også aktive på andre sociale medier, viser en undersøgelse fra 2017 blandt FOAs medlemmer om deres brug af sociale medier.

Nyhedsbrev og Facebook via mobilen

I FOA Nordjylland åbner mere end 60 procent af alle medlemmer nyhedsbrevet via mobilen og netop mobiltelefonen er medlemmernes tro følgesvend også når det gælder de sociale medier. Rigtig mange mennesker er aktive på de sociale medier, og det gælder også FOAs medlemmer, som i den grad har taget Facebook til sig.

Tilbage i 2012 havde 70 procent en profil på Facebook, og på fem år er det tal steget til 85 procent. Også messenger benyttes flittigt – hele 61 procent af FOAs medlemmer har koblet sig på beskedtjenesten. Det tredje mest populære sociale medie er Instagram, der giver mulighed for at dele billeder og videoer med andre i netværket.

Flere er på hver dag
Også den daglige brug af Facebook vokser. Hele 77 procent har været på Facebook inden for det seneste døgn. I 2012 var det kun 44 procent, der dagligt loggede sig ind.

Bortset fra Twitter og Linkedin er kvinderne de mest hyppige brugere af de sociale medier.

FOA Nordjylland på Facebook
Måske ved du allerede at FOA Nordjylland er på Facebook, men ellers er du velkommen til at like FOA Nordjylland, dele eller kommentere på opslagene. Har du ideer eller forslag til noget du savner, så hører vi gerne fra dig via mail:

Skriv en kommentar på Facebook