Det væsentligste formål med Dagplejens dag er at synliggøre dagplejen og det store stykke arbejde dagplejerne hver dag yder.
Det væsentligste formål med Dagplejens dag er at synliggøre dagplejen og det store stykke arbejde dagplejerne hver dag yder - her dagplejer Bente Ullits fra Nibe.

FOA: Synliggør dagplejerne med billeder

Hvert år holder den kommunale dagpleje landet over Dagplejens dag – således også i Morsø, Thisted, Vesthimmerland, Jammerbugt, Rebild og Aalborg kommuner. Dagen ligger fast den anden onsdag i maj.

Der bliver hvert år holdt mange forskellige arrangementer for store som små i kommunerne. Det væsentligste formål med dagen er at synliggøre dagplejen og det store stykke arbejde dagplejere og dagplejepædagoger hver dag yder.

"Til dagligt arbejder dagplejerne altid i eget hjem, og derfor er de ikke særligt synlige i bybilledet. På dagplejedagen arrangeres der forskellige events, hvor vi - fuldt fortjent gør alt for at synliggøre deres indsats for at give børnene den bedste start på livet," understreger sektoransvarlig Iben Nørgaard Christensen.

Send dagens billede fra dagplejens dag 2018
I FOA Nordjylland vil vi opfordre dagplejere til at sende et billede til os fra den lokale Dagplejens dag. Eneste krav til billederne er, at de skal synliggøre mindst én dagplejer – altså ikke kun børnebilleder. Det er også vigtigt, at alle som er på billedet har givet lov til, at det efterfølgende må benyttes på Facebook.

Mangler I inspiration til dagen?
Står du og din dagplejegruppe og mangler inspiration, så har den centrale sektor indgået et samarbejde med Børneulykkesfonden om aktiviteter og pakker der kan inspirere til en sjov bevægelsesdag med børn, dagplejere og dagplejepædagogerne. Find inspirationen her og bestil den allerede i dag:

http://hejskalvitumle.dk/

Krav til billederne

  • Synliggør mindst én dagplejer på hvert billede (husk navn(e) og sted)
  • Tag billederne i bredformat, så dit billede er mere bredt end det er højt. 
  • Send billedet i høj opløsning til Inge-Marie Krøier - imks024@foa.dk
  • Billederne vil blive brugt på Facebook og på www.foa.dk