Legetøj i kasse
Brugt legetøj kan blive til gaver for børn der trænger!
Foto: Colourbox

Del med andre: Dit legetøj kan blive til julegaver!

Måske kender du et barn som har bunkevis af legetøj, som sjældent bliver leget med – en oplagt grund til at hjælpe med at rydde op og give noget væk til glæde for børn der trænger!

Julegaver til børn, der trænger 
Bliver der noget til overs, når du rydder op, så opfordrer næstformand Pia Pedersen alle til at aflevere det i FOAs kontorer i Thisted eller Aalborg eller alternativt på Hovedbiblioteket i Aalborg. Du kan aflevere det brugte legetøj og børnebøger og samtidig gøre en god gerning for andre. De ting, der kommer ind i FOA leverer vi videre til Hovedbibliotek som så afleverer det til tre organisationer, som giver det videre som julegaver til børn, der trænger.

Efterhånden er det blevet en traditionen at biblioteket samler legetøj. Sidste år var indsamlingen så stor en succes, at man undervejs måtte skifte samarbejdspartner, fordi legetøjsmængderne var enorme. I år har bibliotekerne allieret sig med tre organisationer, siger kommunikationskoordinator fra Aalborg Bibliotekerne Allan Dalkjær Johansen. Det betyder, at det bliver op til Kirkens Korshær, Blå Kors og Mødrehjælpen at håndtere det legetøj, der bliver samlet ind.

Aflevér senest 12. december 2019 kl. 17
I FOA Nordjylland vil vi gerne støtte op om den gode sag og derfor sætter vi kasser op i kontorerne i både Thisted og Aalborg, hvor du kan lægge overskudslegetøj og børnebøger. Henvend dig i omstillingen, hvis du er i tvivl om hvor du skal aflevere dine ”gaver”. Kassen står der frem til 12. december 2019, hvorefter vi vil aflevere det indsamlede til Aalborg Bibliotekerne.