Glædelig jul til dig fra FOA Nordjylland

Kristian Gaardsøe og hele politisk ledelse ønsker alle FOA Nordjyllands medlemmer en glædelig jul og et godt nytår.

Det kan være svært at fatte, at der er gået et helt år, men julen står allerede for døren med alle dens hyggelige traditioner. Her i FOA Nordjylland gælder det juletur med veterantog som for længe siden blev udsolgt. Dernæst gælder det årets juletræsfest i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Hyggeligt samvær med FOA-kolleger
Efter nytår er der nytårskure og årsmøder i de kommuner FOA Nordjylland dækker – nemlig: Rebild, Vesthimmerland, Morsø, Thisted, Jammerbugt, Aalborg samt regionen. Tilmeld dig og deltag i hyggeligt samvær med andre FOA-kolleger, og få tilmed indflydelse på de aktiviteter og den politiske påvirkning der er brug for i netop din kommune.

Finansloven – et skridt i den rigtige retning
Finansloven for 2020 er netop kommet i hus og set med FOA-briller er det et skridt i den rigtige retning. Vi kunne have ønsket og håbet på mere, men samlet set, er der gode takter at spore efter et årti med sværere og sværere kår for velfærden. Vi vil fortsat holde regeringen fast på at prioritere velfærd og uddannelse.

En særlig tak til dig der arbejder i helligdagene
Vi vil gerne sende de bedste ønsker for en god og fredelig jul til alle medlemmer og jeres familier. En ganske særlig hilsen og tak for indsatsen til alle jer, der skal arbejde, mens familien Danmark holder fri i helligdagene. Må I alle få et rigtig godt år 2020.

I FOA Nordjylland glæder vi os alle til det kommende år.

Mange julehilsner på vegne af politisk ledelse i FOA Nordjylland

Kristian Gaardsøe



Politisk ledelse i FOA Nordjylland