Kristian Gaardsøe - formand i FOA Nordjylland
Kristian Gaardsøe, formand i FOA Nordjylland
Foto: Inge-Marie Krøier

Fagforeningshuset i Thisted lukker i fire uger

Gårsdagens drastiske udmelding om nedlukning af syv nordjyske kommuner, forandrer ikke nødvendigvis arbejdslivet for FOAs medlemmer, da du og dine kolleger fortsat skal møde på arbejde.

Til gengæld betyder det, at fagforeningshuset i Thisted lukker ned i de kommende fire uger – foreløbig frem til 3. december 2020.

Den midlertidige lukning af fagforeningshuset i Thisted vil ikke forringe muligheden for at komme i kontakt med FOA Nordjylland.

Beslutningen om nedlukning af Thisted-kontoret er truffet, fordi FOA Nordjylland ser med alvor på udmeldingen fra Regeringen, og vil gøre alt for at efterleve de nye restriktioner i forhold til Covid-19. 

I varetager kritiske funktioner
Du skal som FOA-medlem fortsat varetage dit arbejde, da FOA-medlemmer som udgangspunkt arbejder i såkaldte kritiske funktioner. Det gælder også selvom du bliver nødt til at krydse kommunegrænser for at møde på arbejde. Vi har fået den besked, at rigtig mange FOA-medlemmer allerede har fået en besked fra arbejdsgiver, så de ved hvordan de skal forholde sig. Har du fortsat spørgsmål, så kontakt din tillidsrepræsentant eller FOA Nordjylland, hvor ansatte fortsat sidder klar for at svare på spørgsmål. Vi er tilgængelige via telefonen, men der vil også ved forudgående aftale være mulighed for at holde online møder via programmet Teams. I øvrigt kan du finde informationer om nedlukningen af de syv kommuner i et faktaark via link nederst på siden. 

Lad os sammen finde løsninger
Har du aftaler om et fysisk møde i fagforeningshuset i Thisted, så vil du snarest blive kontaktet, så vi kan finde en ny løsning. Har du bestilt bøger som du skulle hente i Thisted, så vil vi ligeledes finde en løsning, så snart det er muligt. 

Mange flere vil arbejde hjemmefra
Mange af FOA Nordjyllands ansatte arbejder allerede hjemmefra, og flere vil komme til det i de næste fire uger - det gælder navnligt de ansatte som bor i de syv berørte kommuner.

”Det er vigtigt at understrege, at vi fortsat understøtter de nye udmeldinger som Regeringen iværksatte på gårsdagens pressemøde, og vil gøre alt hvad der står i vores magt for at hjælpe de medlemmer som har brug for vores hjælp i den periode, hvor store dele af landsdelen er lukket ned. Min vurdering er, at det ikke vil få betydning for FOA Nordjyllands medlemmer,” understreger formand, Kristian Gaardsøe.



Skriv en kommentar på Facebook