Kristian Gaardsøe, formand for FOA Nordjylland
Påvirk politikerne på Christiansborg. Det er sidste udkald, hvis I vil sikre de penge der gør det tåle-ligt for borgerne og for FOAs medlemmer bo og arbejde i hele regionen.
Foto: Inge-Marie Krøier

Påvirk Christiansborg og red velfærdsloven

Åbent brev til politikerne i Nordjylland: Velfærdsloven er for vigtig til at tabe på gulvet – derfor en kraftig opfordring til dig som vælges til kommunal og regionsrådsvalg. Send opfordringen videre til dine venner på Christiansborg.

Hvis du skal leve op til løfterne om at sikre velfærden lokalt, så er det vigtigt, at der bliver taget højde for den demografiske udvikling – i hele Nordjylland. Loven skal sikre, at velfærden sikres - også når antallet af børn og ældre stiger.

Lige nu ser det ud til at Venstre, Konservative og Radikale ikke længere vil bakke op om velfærds-loven. Derfor har regeringen sandsynligvis brug for støtte fra Dansk Folkeparti, hvis den vil samle et flertal for loven. Det bliver altså på Dansk Folkepartis præmisser, at vi i Nordjylland skal sikre os økonomi til at det stadigvæk er trygt at blive gammel.

Skrækscenariet er, at der bliver færre medarbejdere, hvis velfærdsloven ikke vedtages. Påvirk po-litikerne på Christiansborg. Det er sidste udkald, hvis I vil sikre de penge der gør det tåleligt for borgerne og for FOAs medlemmer at bo og arbejde i hele regionen.

Skriv en kommentar på Facebook