Tilmeld dig årsmøde i dit kommune- eller regionsnetværk

I de første tre måneder af 2021 inviteres du til årsmøde i dit kommunenetværk! Da vi desværre ikke kan mødes fysisk og dermed holde vores nytårskur i 2021, så inviterer vi dig nu til et virtuelt årsmøde. Alle FOA Nordjyllands medlemmer kan deltage - læs om årsmødet og tilmeld dig allerede i dag.


Vi sender en mail med link til mødet et par dage før. Her vil du samtidig få oplyst det nummer du skal benytte, hvis du får behov for support.

Hvad sker der på årsmødet i kommunenetværket/regionsnetværket?

1. På årsmødet vælges der repræsentanter til FOA Nordjyllands Repræsentantskab – valgbare er fællestillidsrepræsentanter og tillidsrepræsentanter

2. På årsmødet vælges der repræsentanter til at sidde i netværksledelsen i kommunenetværket, samt suppleanter– valgbare er fællestillidsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter.

Bemærk
Tilmeld dig allerede nu, og du vil få besked og vejledning om det praktiske når vi nærmer os datoen. Herunder link til det virtuelle møde. Vi vil sidde klar ved telefonerne med mulighed for support på dagen

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at stille op
Har du spørgsmål til det at stille op til netværksledelsen eller repræsentantskabet, og hvad det kræver af dig, er du velkommen til at kontakte de enkelte netværksledelser (se telefonnumre og e-mails via link nedenfor) eller formand Kristian Gaardsøe.

Afstemning
Kun tilmeldte vil have mulighed for at stemme. Man deltager på sin egen pc, mobil, Ipad eller tablet. Afstemning sker ved brug af ”chatten” og dette vil være synlig for alle.

Vær opmærksom - der er to valg
Det er to separate ting man stiller op til og det ene forudsætter ikke det andet. 


Tilmeld dig årsmøde i dit kommune eller regionsnetværk:

www.foa.dk/afdelinger/foa-nordjylland/aktiviteter