Paramediciner - Walther Elgaard Winther
Paramediciner - Walther Elgaard Winther
Foto: Ditte Heilskov Andersen

Vaccinations-succes på SOSU Nord

Hele 53 studerende blev vaccineret på SOSU Nord, da Region Nordjylland gjorde en ekstra indsats for at øge andelen af vaccinerede.

Paramediciner Walther Elgaard Winther er fortsat klar til at vaccinere flere på pop-up vaccinesteder – bl.a. i Thy og på Mors. Han mener, at det er godt, at eleverne og de ansatte får en ekstra mulighed for blive vaccineret. Walther fortæller, at dem de har vaccineret første gang, får indkaldelse til anden vaccine i deres e-Boks. Walther er uddannet paramediciner, og dermed kan han vurdere evt. allergiske reaktioner i forbindelse med vaccination.

Antal af unge corona-indlagte stiger
På SOSU Nord har de meldt ud, at det er vigtigt at anerkende at unge, der ikke er vaccinerede, bliver syge af covid-19. En udmelding som stammer direkte fra Sundhedsstyrelsen, som samtidig oplyser, at antallet af unge, der bliver indlagt med corona, stiger. Derfor opfordrer de meget kraftigt alle unge til at lade sig vaccinere.
På SOSU Nord i Aalborg har de i særligt august måned haft flere smittetilfælde. Derfor har de i samarbejde med Region Nordjylland etableret et pop-up vaccinationscenter. I øvrigt får alle elever og ansatte, der vil tage imod tilbuddet, fri til at gå til vaccination.

Gode grunde til at blive vaccineret

  • Tidligere smittede kan blive smittet med Corona igen
  • Du kan blive vaccineret en måned efter du har haft sygdommen
  • Ikke vaccinerede og ikke færdigvaccinerede er dem, der oftest bliver indlagt
  • Du er i større risiko for at smitte andre fx borgere, der hvor du arbejder
  • Vi er fælles om at få sat en stopper for COVID-19

Skriv en kommentar på Facebook