Forhåndsaftale for dagplejere i Odense

Pædagogisk sektor har den 17. juni 2010 forhandlet forhåndsaftale pr. 1. januar 2010 for dagplejerne i Odense Kommune. Der er stort set kun tale om tilretninger.

Der, hvor der er sket ændringer, er under uddannelsesopgaver med et nyt punkt c vedrørende praktikantforløb, samt aftale for dagplejere med en pædagogisk uddannelse, som vil følge lønforløbet som pædagogisk assistent. Ansættelse i gæstedagplejehuse er ligeledes indskrevet i forhåndsaftalen.

Senioraftalen:
Der er foreløbig ikke ændret ved den aftale for dagplejere, der er fyldt 60 år, og som har ønsket den senioraftale, som er indgået med Odense Kommune. I øjeblikket undersøges, hvem af dem, som stadig ønsker at modtage gæstebørn i henhold til det overenskomst bestemte. Når resultatet foreligger, skal aftalen igen vurderes, og FOA bliver indkaldt til forhandling.
Vær opmærksom på, at hvis 2 af de 3 fast indskrevne børn er fraværende, og der modtages gæstebørn på disse pladser, udløser det 1 vederlag, da det ene går ind på 4. pladsen, som er aftalt til at være gæsteplads.

Du finder aftalen her.