Nye ansigter i Medlemshuset

I løbet af foråret kom der nye medarbejdere i FOA Randers

Hanne S Larsen Hanne Schrøder Larsen

Den 1. marts 2017 tiltrådte jeg stillingen som faglig sagsbehandler i Social- og Sundhedssektoren.

Jeg er uddannet kontorassistent og har senere – i forbindelse med ansættelse i den offentlige sektor for over 20 år siden – suppleret min kontoruddannelse med kommunom uddannelse med valgfag inden for løn- og personaleområdet. Derudover har jeg på Den Kommunale Højskole taget diverse kurser for løn- og personalemedarbejdere samt et længerevarende personalekonsulent-kursus.

Igennem mange år har jeg været beskæftiget med allround kontor opgaver, men har i de seneste 19 år primært arbejdet med løn- og personalemæssige opgaver – inden for det regionale område.

Jeg har i en periode været tillidsrepræsentant inden for HK’s område og har desuden i mange år været MED repræsentant.

Privat er jeg gift og har 2 børn, der dog ikke længere er hjemmeboende. Jeg har bopæl i Hobro

Hanne Kristensen Hanne Højlund Kristensen

Jeg er startet som serviceleder pr. 1. marts 2017. Jeg føler mig godt modtaget, og er kommet godt i gang med arbejdet med god hjælp og opbakning fra mine kolleger både i servicegruppen og i huset. Indtil nu har jeg koncentreret mig om køkkenarbejdet, men skal hurtig i gang med at sætte mig ind i funktionerne i rengørings- og pedeldelen.

Vi bestræber os på at lave hjemmelavet mad, der er sund, nærende og ser indbydende ud. Vi anvender masser af frisk grønsager, som både er rige på vitaminer og mineraler. Vi arbejder på at øge vores bæredygtighed, ved at begrænse madspildet mest muligt, således at rester genanvendes i det omfang, det er kvalitetsmæssigt forsvarligt. Derudover vil vi også arbejde på at begrænse emballagen i det omfang, det er hygiejnisk- og kvalitetsmæssigt forsvarligt.

 Kamila Owad

Hej jeg hedder Kamila

Jeg startede i marts som serviceassistent i FOA Randers.

Oprindeligt kommer jeg fra Polen, men har været i Danmark i 9 år.

Jeg har arbejdet som rengøringsassistent i forskellige rengøringsfirmaer og jeg har været i praktik som køkkenmedhjælper i en folkeskole.

Praktikken hjælper mig, når jeg er med i køkkenet her i FOA Randers. Jeg er glad for udfordringen med at være i køkkenet, hvor jeg hjælper med madlavning og bagning.

Jeg er meget glad for mit arbejde og jeg har et godt samarbejde med mine kolleger i servicegruppen og i resten af huset.

Privat er jeg gift og har en datter på næsten 5 år.


Lagt på den 09.08.2017