Skal du i konflikt?

FOA har nu udtaget de områder, der muligvis skal i konflikt

Kære alle medlemmer

Forhandlingsfællesskabet har i dag fredag den 2. marts besluttet at udsende konfliktvarsel pr. 6. marts 2018, så konflikten kan starte den 4. april. Dette konfliktvarsel kan udsættes, hvis forligskvinde Mette Christensen mener, at der er mulighed for at opnå forlig.

FOAs hovedbestyrelse har i den forbindelse besluttet at melde ud hvilke områder, der bliver udtaget til konflikt. 

I FOA Randers er det ældreområdet i Norddjurs Kommune - undtaget nattevagterne, der skal i konflikt – ca. 500 medlemmer.

Alle andre medlemmer skal fortsætte deres arbejde som vanligt og bliver altså ikke direkte berørt af konflikten.

De berørte medlemmer i Norddjurs Kommune bliver orienteret direkte på mail - ligesom deres tillidsrepræsentanter bliver holdt løbende underrettet.

Afdelingen skal nu arbejde videre med, hvordan vi rent praktisk skal håndtere en mulig konflikt i forhold til registrering af strejkende medlemmer, konfliktværksteder og koordinering af aktiviteter - både for de medlemmer, der er i konflikt, og for alle jer, der ikke er i konflikt, men som gerne vil bakke op om konflikten uden for arbejdstid ved demonstrationer mv.

Situationen kan udvikle sig lynhurtigt og det her er det vi ved nu – hvis arbejdsgiversiden sender et lockoutvarsel ud i næste uge, er virkeligheden en helt anden, som vi så skal forholde os til, og endelig kan det hele stadig ende i forlig og en urafstemning.

Alle vil løbende blive orienteret om udviklingen og de tiltag, der sker i afdelingen via nyhedsbreve, på hjemmesiden og på Facebook. Du kan også løbende holde dig orienteret på forbundets hjemmeside: www.foa.dk/forbund/temaer/j-o/ok18 her kan du også få svar på dine spørgsmål i forbindelse med en mulig konflikt eller lockout.

For at vi kan sikre, at I får de rigtige informationer så hurtigt som muligt, er det vigtigt, at vi har jeres mailadresser og mobilnumre. Hvis du har en kollega, der ikke modtager informationer fra os, må du meget gerne opfordre dem til at tjekke deres medlemsoplysninger: www.foa.dk/forbund/medlemsservice/selvbetjening/ret-og-vind

  

God faglig kamp

Lene Hartmann, afdelingsformand FOA Randers

 

Du kan se alle de områder FOA har udtaget her