Råd og regler

Kender du "Råd og Regler" på foa.dk - her får du overblik over, hvilke rettigheder og regler, der gælder i dine arbejdsforhold og ansættelsesvilkår, og du kan finde svar, når du møder udfordringer i arbejdslivet

På foa.dk er der nu en samling ’Råd og regler’.

De forskellige indgange tager udgangspunkt i problemstillinger/situationer, som du kan befinde sig i.
Det vil sige, at hvis du er syg og har spørgsmål til det, går du ind under indgangen sygdom, har du spørgsmål til afholdelse af ferie, er det ferie-indgangen, du går ind under og så videre.
Disse indgange kalder vi for livssituationer. Under hver livssituation kan du dykke længere ned i konkrete situationer for at få råd og vejledning til, hvordan du skal forholde dig. Du kan se, hvordan FOA kan hjælpe og du kan læse om hvilke rettigheder, du har.

’Råd og regler’ har sin egen fane i og på forsiden af foa.dk er der direkte links til de enkelte livssituationer.

Er du tillidsvalgt?
Under ’Råd og regler’ findes områder for tillidsvalgte, der er knyttet til de enkelte livssituationer. Her findes et overblik over de tillidsvalgtes opgaver samt en lang række værktøjer og lov- og aftalegrundlag for de rettigheder, der gør sig gældende.

Indholdet er gennemarbejdet af faglige eksperter og med det, er der skabt en fælles indgang dels for medlemmer, der vil vide mere om deres løn- og arbejdsvilkår og for tillidsvalgte.

Som udgangspunkt ligger indholdet – også for tillidsvalgte – på det nye foa.dk ikke bag login.
Det er dog muligt at logge ind med NemID eller FOA login for at se din din egen overenskomst eller indhold, som har særlig følsom karakter.