Sektorbestyrelsen Social- og sundhedssektoren - nye repræsentanter

Forud for Social- og sundhedssektorens bestyrelseskonference i oktober kan du læse en præsentation af de nye repræsentanter, der blev valgt på årsmødet i foråret.

Jack Thorøe Nielsen

Jeg er uddannet Social- og sundhedsassistent. Jeg arbejder på Plejecenter Kildevang i Langå, hvor jeg også er tillidsrepræsentant.
Jeg har derud over siden marts 2020 været Fællestillidsrepræsentant.
Jeg er 41 år og bosat i Langå med min hustru Pia og vores yngste søn Elias på 15 år. Derud over har vi Silas på 23 og Cia på 20, som for nyligt har skænket os det første barnebarn.
Jeg sidder pt. som næstformand i Lokal MED og som medarbejderrepræsentant i Område MED Vest, Sektor MED Omsorg og Hoved Udvalget
Jeg er valgt i bestyrelsen for ældreområdet i Randers Kommune.
Det er vigtigt, at vi er en fagforening, der fremmer samarbejdet og respekten for faggrupperne indenfor social- og sundhedssektoren og derved bliver en stærk samlet gruppe.

 

Pernille Parby

Jeg er valgt til sektorbestyrelsen i FOA for Social- og Sundhedssektoren og jeg dækker Handicap og Psykiatri i Favrskov kommune.

Jeg er uddannet SOSU ass. i 2008 og har siden været ansat i Norddjurs Kommune inden for ældre og omsorg samt socialområdet. Siden 2018 har jeg arbejder med rehabilitering af borgere i eget hjem og er udekørende i hele Norddjurs Kommune som en del af Rehabiliteringsteamet.
Jeg er ny i bestyrelsen og skal lige finde en form for hvordan jeg bedst repræsentere kolleger fra området i Favrskov Kommune.
Praktisk følger jeg området via diverse møder og referater i Handicap og Psykiatri og har stor hjælp fra Anita Lindgreen, Thorshøj Plejecenter, hvor hun er AMR.

Privat er jeg gift, mor til 3 voksne børn og mormor til en lille dreng og bor i Grenå.
Da 2 af mine børn er handicappede har jeg gennem mange år været tæt på det kommunale system og kender alt for godt til udfordringer med bosteder, aflastning, special skole og uddannelses muligheder til unge og voksne med handicap.

 

Tina Arent

Jeg er valgt for Psykiatri- og Handicapområdet, Randers Kommune

Jeg glæder mig meget til arbejdet i bestyrelsen.
Jeg er TR og har altid haft interesse for det arbejdsfaglige i TR arbejdet, såsom overenskomst, arbejdstidsregler og ikke mindst trivsel og arbejdsmiljø generelt. Jeg er ansat i Psykiatriens Hus i Randers som aktivitetsmedarbejder.

Jeg har arbejdet i Psykiatrien siden 2001 og er uddannet Social og Sundhedsassistent.