Corona - hvad tager vi med på godt og ondt?

Alle eksperter peger på, at vi er inde i den afsluttende spurt i forhold til Corona-pandemien. Lige nu er jeres hverdag fortsat præget af stor travlhed og mange omskiftninger, men der er lysere tider på vej.
Der er forskellige forslag til, hvornår hverdagen kan begynde at indfinde sig, men alle er enige om, at tingene vil begynde at normalisere i løbet af 2021.
Men skal hverdagen efter Corona være den samme hverdag som før Corona eller er der ting, vi skal ændre?

Jeg tror, det er vigtigt, at vi ikke bare hælder et helt år ned ad brættet og vender tilbage til tiden før Corona.
Jeg håber derimod, at vi som fagforening kan lære noget af det forgangne år – på godt og ondt.

Derfor vil jeg gerne invitere alle medlemmer til at hjælpe med indsamling af erfaringer – hvad tager du dig med fra Corona-tiden?

Så kan du sige, jamen det ikke er ovre endnu, vi er ikke i mål, men det betyder, at det er lige nu, du ved hvordan du har det – det er lige nu, du tænker, hvis bare jeg havde fået hjælp til den opgave, eller hvis bare jeg havde vidst det jeg ved nu?

Mange sagde i begyndelsen af året, at vi asfalterede vejen, mens vi kørte på den – altså at vi handlede samtidig med, at tingene opstod – måske er det nu tid til at se på den vej, vi asfalterede – om den bare bliver en blind vej eller om der er elementer, der kan danne grundlag for en anden og bedre vej i fremtiden.

Vi vil gerne samle alle jeres erfaringer – gode som dårlige, og sammen skal vi bruge dem til at blive endnu stærkere til gavn for dig og alle medlemmer af FOA Randers.

Du kan skrive til os enten via Mit FOA eller på en mail til randers@foa.dk. Skriv meget gerne corona-erfaringer i emnet, så samler vi erfaringerne sammen og følger op i de kommende nyhedsbreve. 

Jeg glæder mig til at høre om dine erfaringer.

Lene Hartmann, afdelingsformand