Dagplejen demonstrerer

Kom til demonstration mod besparelserne i dagplejen

I forbindelse med effektiviseringer på 2,5 mio. i dagplejen, har FOA sammen med forældrene i dagplejen arrangeret en demonstration imod besparelserne.

Onsdag d. 7. Oktober 2015 kl.16.00 fra Rønhaveplads, 6400 Sønderborg

Optoget starter fra Rønhaveplads, gennem Perlegade og ned foran Rådhuset, hvor vi medbringer og afleverer underskrifter og kreative gaver med forældrenes udsagn til politikerne i Børne- og uddannelsesudvalget.

FOA og forældrene vil med denne demonstration gøre Sønderborg Kommunes politikere og borgere opmærksom på, at der er lagt op til afskedigelse af 15 medarbejdere i dagplejen, da gæstedagplejen afskaffes i sin nuværende form ifølge forslaget i effektiviseringsstrategien.

Det betyder endvidere at forældrenes frie valg om pasningstilbud er på spil, da der lægges op til at dagplejebørnene også kan passes i daginstitutionerne ved ferie, afspadsering, sygdom m.m.

Det er en fredelig demonstration som alle borgerne i Sønderborg Kommune er velkommen til at deltage i, og derved støtte dagplejerne i kampen for deres arbejdspladser samt forældrenes frie valg af pasningstilbud i Sønderborg Kommune.