Vigtig nyt fra FOA Sønderborg

Brev udsendt til FOA Sønderborgs tillidsvalgte

Kære tillidsvalgt

I indeværende uge har vi desværre set os nødsaget til at aflyse et arrangement vedr. AMR- og TR-aftaler. Samtidig ser vi det som vores pligt, at informere dig som tillidsvalgt om nedenstående.

Baggrunden for at arrangementet blev aflyst og hvorfor vi sender dig denne skrivelse er, at der mellem afdelingens formand Camilla Pantel og resten af afdelingsbestyrelsen, er indgået en aftale om Camilla Pantels fratrædelse som afdelingsformand.

Begge parter er enige om, at det er nødvendigt at indgå en sådan aftale, da der gennem længere tid har været drøftelser af de fremtidige strukturelle forandringer i FOA Sønderborg. Drøftelser som har vist, at der er en grundlæggende uenighed mellem afdelingsformanden og resten af bestyrelsen og som ydermere har ført til et forværret arbejdsmiljø på afdelingskontoret.

En sådan fratrædelsesordning skal godkendes af en generalforsamling. Det fremgår af FOA Sønderborgs afdelingslove.

Såvel Camilla Pantel og afdelingsbestyrelsen er enige om, at give dig som tillidsvalgt denne information, og ligeledes om, at der først på generalforsamlingen den 20. oktober vil blive givet en uddybende redegørelse for aftalen. Dette sikrer for begge parter en saglig håndtering af sagen.

Frem til generalforsamlingen er Camilla Pantel fortsat afdelingsformand. Der er indgået konkret aftale mellem Camilla og afdelingsbestyrelsen om hvilke opgaver Camilla varetager i perioden frem til den 20. oktober.

Med venlig hilsen

På vegne af afdelingsbestyrelsen

Susanne Kragelund Hansen 
Afdelingsnæstformand

Camilla Pantel
Afdelingsformand