Ulla Warming har 25 års jubilæum

Formanden for FOA Århus’ Kost- og Servicesektor, Ulla Warming, har 23. marts 25 års jubilæum som fagligt valgt.

Ulla Warmings 25 års jubilæumUlla Warming blev i 1987 valgt som næstformand for det daværende Husligt Arbejderforbund i Århus og deltog meget aktivt i den proces, som betød, at fagforeningen i 1994 dannede FOA Århus sammen med Dansk Kommunalarbejderforbunds lokale afdeling. I den nye fagforening blev hun formand for Køkken- og Rengøringssektoren, som hendes sektor dengang hed.

Før hun blev valgt til fagforeningen lavede Ulla Warming mad i Vuggestuen Vestervang 15 og før det i Århus Kommunehospitals køkken. Hun praktiserer stadig sit store engagement i indbydende mad, og det sker både privat og fagligt. Hun argumenterer således ofte for, hvordan nylavet økologisk mad baseret på årstidens råvarer skaber en helt anden duft, stemning og glæde i plejehjem og daginstitutioner end masseproduceret mad.

Ulla Warming gør en stor indsats for, at de ufaglærte husassistenter får en uddannelse. Det er i vid udstrækning lykkedes på hospitalerne, hvor uddannede serviceassistenter nu mange steder står for madlavning, rengøring og patienttransport.

Et stærkt fokus på arbejdsmiljøet og en tæt kontakt til tillidsrepræsentanterne karakteriserer også Ulla Warmings store faglige arbejde, som FOA Århus fejrer med en reception fredag den 23. marts kl. 14-17 i mødesalen på Christian X’s Vej 56-58.

Indbydelse til Ulla Warmings 25 års jubilæums-reception