Foreslår AUH-afdeling som Årets Bedste Praktiksted

"Alle kollegaerne i afdelingen følte medansvar for, at vi elever kom godt igennem vores praktikperiode på afdelingen, så man følte sig tryg i afdelingen.”

Foreslår AUH-afdeling som Årets Bedste PraktikstedMed blandt andre disse ord foreslår social- og sundhedsassistentelev Susanne Svejgaard Jørgensen, at FOA Århus kårer Hæmatologisk afdeling på Århus Universitetshospital til Årets Bedste Praktiksted. Hun nævner også, at der på afdelingen er ”stor rummelighed og muligheder for at nå de mål, man skal nå.”

Den begejstrede elev anbefaler afdelingen overfor kommende elever, som får disse ord med på vejen: ”I kan trygt glæde jer, det er en oplevelse for livet.”

Susanne Svejgaard Jørgensen er ikke den eneste, der har haft gode oplevelser på Hæmatologisk afdeling, som to elever også sidste år indstillede som Årets Bedste Praktiksted. I 2012 vandt afdelingen, som altså også er blandt de nominerede i år.

Elever på Århus Social- og Sundhedsskole kan indtil 1. november give deres bud på, hvilken arbejdsplads, der er så dygtig til at have elever, at FOA Århus bør kåre den til Årets Bedste Praktisksted.

Interesserede elever skal sende en mail til aarhus@foa.dk og skrive navnet på praktikstedet, hvorfor det er så godt samt deres eget navn og telefonnummer.
Kåringen sker d. 15. november 2013 på Århus Social- og Sundhedsskole.

Hent en plakat der opreklamerer konkurrencen her.