Mød FOA Århus Jobmatch på nettet

FOA Århus’ nye jobformidling, FOA Århus Jobmatch, er nu på nettet.

Interesserede kan læse mere om jobformidlingen på www.foa.dk/Afdelinger/FOA-Aarhus/jobmatch , hvor ledige og arbejdsgivere også kan se, hvordan de lettest kan kontakte FOA Århus Jobmatch. Jobformidlingen håber også, at FOA Århus-medlemmer i arbejde vil tage kontakt, hvis de hører om vikarjobs eller andre jobmuligheder, som Jobmatch så kan tilbyde ledige medlemmer.

Efter en kort forsøgsperiode startede jobformidlingen for alvor 2. januar 2013. Den triste baggrund er, at FOA Århus lige nu har 46 medlemmer, som står til at miste deres dagpenge i 1. halvår af 2013, heraf 11 allerede her i januar måned. Også de alt for mange nyuddannede ledige gør en særlig indsats nødvendig, så de unge kan få en fod indenfor på arbejdsmarkedet. I alt er over 400 lokale medlemmer ledige.

Jobformidlingen er gratis for arbejdsgiverne, der her kan få ansatte, som passer til de ledige stillinger og er meget motiverede. FOA Århus Jobmatch tager nemlig en grundig snak med de ledige, så formidlingen kan lave et godt match mellem den enkelte ledige og den enkelte arbejdsplads.