Få politikerne op på cyklen

De regionsansattes faglige samarbejde, DRO, protesterer mod årligt produktivitetskrav på 2%, når Danske Regioner holder generalforsamling i Århus. Det sker med motionscykler, bannere og flyers.

”Produktivitetskravene er udenfor kategori – læg ruten om inden kæden hopper af”. Sådan lyder budskabet, når DRO, Den Regionale Organisationsrepræsentation i Region Midtjylland arrangerer en event ved Danske Regioners generalforsamling.

I en længere periode har skiftende regeringer og Danske Regioner indgået økonomiaftaler, som har betydet, at sygehusenes produktivitet hvert år har skullet stige med 2%. DRO mener, at arbejdstempoet er alt for højt, og at politikerne bør afskaffe produktivitetskravet.

Et par motionscykler indgår i DRO’s event, så politikerne kan mærke, hvordan det er, når kravene hele tiden bliver skruet i vejret. DRO har også et banner med og deler flyers ud.

FOA Århus opfodrer til, at folk deltager i eventen, hvis de har mulighed for det. Der må ikke forekomme arbejdsnedlæggelser i forbindelse med eventen.

DRO’s event foregår fra kl. 8 den 6. april 2017 ved Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Århus C, hvor Danske Regioners generalforsamling så begynder kl. 9.30.

Her kan du se den flyer, som DRO uddeler under eventen.