Kom til folkemøde om fremtidens (arbejds)fællesskab

Den 3. oktober holder Aarhus for Velfærd et folkemøde, der handler om fremtidens (arbejds)fællesskab.

Hvordan sikrer vi, at udsatte mennesker som for eksempel syge eller handicappede ikke bliver udelukket fra fællesskabet, men anerkendes på lige fod med andre? Hvordan gør vi både arbejdsmarkedet og vores samfund mere rummeligt? Og hvilken rolle spiller de seneste års mange reformer i den forbindelse?

Sådan lyder nogle af de spørgsmål, som deltagerne kan forholde sig til, når Aarhus for Velfærd holder sit næste folkemøde. Der er to korte oplæg til debatten. Tidligere topembedsmand Knud Aarup holder oplægget: ”Fra udenforskab til fællesskab – hvordan giver vi flere en chance i livet?”  Mens forsker i sociale forhold og beskæftigelse Iben Nørup spørger: ”Kan man være en del af fællesskabet, hvis man ikke kan arbejde?”

TV2-vært Frederik Roland er ordstyrer på folkemødet, hvor Aarhus for Velfærd byder på kaffe og kage.

Mødet bliver holdt den 3. oktober fra klokken 19 til 21 på Cafe Nicolai i FO-byen, der ligger Vester Alle 8 i Århus centrum.

Aarhus for Velfærd er et samarbejde mellem lokale fagforeninger, som her i kommunalvalgsåret arrangerer folkemøder om en række velfærdsområder, så borgerne kan fortælle, hvad de mener. Samarbejdet vil så op til novembers byrådsvalg præsentere borgernes ønsker overfor byrådspolitikerne.