Kom til Velfærdens Dag samt et valgmøde d. 7. november
Den Rå Hal på Godsbanen lægger 7. november lokaler til to arrangementer, der sætter fokus på velfærden.

Kom til Velfærdens Dag samt et valgmøde d. 7. november

To arrangementer på Godsbanen sætter fokus på velfærden.

Danmark for Velfærd fejrer Velfærdens dag i Den Rå Hal, på Godsbanen, Skovgaardsgade 3, Indgang 3C, i det centrale Århus. Det sker i perioden fra klokken 16.15 til 18, hvor musikeren Poul Krebs underholder, og der blandt andet er faglige og politiske talere.

Finn Andersen, formand for Dansk Metal Østjylland og Anja Laursen, kredsformand DSR Midtjylland taler om velfærden som det danske samfunds drivkraft. Mens Århus borgmester Jacob Bundsgaard og 1. næstformand for det midtjyske regionsråd Anders Künau bidrager med et henholdsvis kommunalt og regionalt perspektiv på velfærden.

Umiddelbart efter Velfærdens Dag holder Aarhus for Velfærd valgmøde samme sted, altså også i Den Rå Hal. Valgmødet varer fra kl. 18 til 20.

Flere kandidater til kommunalvalget d. 21. november deltager i mødet: Thomas Medom (SF), Camilla Fabricius (S), Lene Horsbøl (V), Anne Nygaard (R), Daniel Pedersson (DF), Maria Sloth (EL) og Mette Skautrup (K).

Aarhus for Velfærd har i valgåret holdt fire møder rundt om i Århus, hvor fagforeningssamarbejdet har indsamlet århusianernes ønsker til fremtidens kommunale velfærd, og på valgmødet beder Aarhus for Velfærd så byrådskandidaterne om at forholde sig til ønskerne.

Ved begge arrangementer bliver der solgt øl, pølser og kaffe til billige penge.
 

Find flere informationer om Velfærdens Dag her.  

Find flere informationer om Aarhus for Velfærds valgmøde her.